Keitaat ruuhkan keskellä

Hyvä lukijani,

nyt on aika jälleen kiittää. Pari viikkoa sitten blogini saavutti 100 000 vierailun rajapyykin. Vaikka se ei oikeastaan ole blogimaailmassa määrä eikä mikään, niin minulle se on paljon ja kannustava viesti jatkaa bloginpitoa.

Sitten blogin aiheeseen:

ruuhkavuosieni ruuhkaisimman kuukauden ruuhkaviikon ruuhkapäivät taisivat olla alkuviikosta...

Uuden sävellyksen ja tutkimusartikkelin deadlinen osuminen samalle viikolle muiden omien ja Johannan työkiireiden ja lasten menojen kanssa on saanut tuntemaan itseni jonglööriksi, jolle joku heittää sivusta koko ajan lisää keiloja heiteltäväksi.

Mutta eipä valiteta. Hyvä että on työtä ja puuhaa.

Suuri ilon aiheeni työrintamalla on, että sain valmiiksi harmonikkavirtuoosi Mika Väyrysen tilaaman kymmenminuuttisen sooloteoksen harmonikalle. Se säveltämisestä kirjoitinkin edellisessä postauksessani. Kantaesitys on luvassa ensi kevätkaudella Soiva Akatemia -sarjassa.

Työpöytänäkymä tältä aamulta.
Toinen iso ilon aihe vertaisarvioidun tutkimusartikkelin viimeistely. Artikkelini ilmestyy 9.12.2013 taiteellisen tutkimuksen uudessa Ruukku -nimisessä internetjulkaisussa.

Kolmas ilon aihe on uuden harrastuksen aloittaminen viime viikolla. Kun siirsin työhuoneeni tänne kotiin Taiteilijataloon, minulle tuli mahdollisuus mennä parina aamuna viikossa talon taiji-harjoituksiin tuohon huvilalle. Olen tuntenut itseni lähinnä sahapukiksi, mutta harjoitus on tehnyt hyvää mielelle ja kropalle ja auttanut keskittymään näiden hulinaviikkojen keskellä.

Taiji-aamun valo Villassa.

Neljäs ilon aihe on, että viikonloppuna oli (todella) pitkästä aikaa ottaa pieni hetki sikarin kanssa. Tuijotimme Churchillin (sikarimerkki) kanssa yönmustaa merta. Hetki. Ihan ilman kiirettä.

Sikarihetki.

Viides, ehkäpä isoin ilon aihe, on ollut se, että arki on kiireestä huolimatta sujunut hyvin. Siitä kiitos kuuluu perheelle.

Taiteilijatalon huvila lokakuun lopun aamuvalossa.


Aurinko jaksaa vielä.


Illan kajo ja kaste tekivät taidetta laivan ikkunoihin.


Keitaat ruuhkan keskellä ovat tärkeitä.

Kommentit

Suositut tekstit