Horror vacui - tyhjyyden kammo

Hyvä lukijani,

viime viikot ovat olleet tiukasti aikataulutettuja. Rytinä päättyi (näennäisesti) kuin seinään keskiviikkoaamuna, kun Kohtaus kadulla -oopperaperformanssin elokuvaversio oli saanut edellisenä päivänä ensi-iltansa Helsingin Musiikkitalossa.

Ilta oli hieno, vastaanotto lämmin ja mikä ilahduttavinta, tupa oli täysi. Ensi-ilta tuotettiin nopealla aikataululla DocMus-tohtorikoulun ryhtyessä järjestämään sitä yhteistyössä oman yritykseni, Necto Ensemblen kanssa. (Tuosta yrityksestä kerron joskus lisää). Ensi-ilta ei tässä laajuudessa olisi toteutunut ilman kaiutinvalmistaja Genelec Oy:n tukea. Siitä vielä kiitokset.

Kiitokset kuuluvat myös niille kymmenille ihmisille, jotka eri tavoin auttoivat minua tässä jatkotutkintoprojektissani.

Elokuvan pääasiallinen areena on Internetissä. Elokuvataltiointi on katsottavissa osoitteessa: www.kohtaus.com

Jullari tervehtii musiikkitaloon saapujia.
Viikkoa ennen ensi-iltaa olin puhumassa YLEKlassisen Kantapöydässä tulevasta ensi-illasta. Haastattelu on katsottavissa lokakuun (2013) puoliväliin saakka esim. täältä. Oma osuuteni alkaa noin 15 minuutin kohdalta.

Minä ja sopraano Laura Pyrrö YLE:n Kantapöydässä keskiviikkona 19.9.2013

Kun tällainen iso hulabaloo on ohi tulee eteen eräänlainen tyhjän tilan kammo.

"Tässäkö tämä oli? Entäs nyt?"

Ei auta, vaikka kalenterissa onkin merkintöjä riittämiin sen suhteen, että mitä pitäisi tehdä. Moni asia on jäänyt ensi-iltavalmistelujen tuoksinassa roikkumaan ja sävelsuoni hiljeni täysin viimeisinä päivinä.

Tasaiseen arkeen on aika hankala palata.Kommentit

Suositut tekstit