Meren kehtolaulu

Hyvä lukijani,

edellisestä bloggauksesta on vierähtänyt aikaa, pahoitteluni. Kesällä halusin ottaa vähän etäisyyttä sosiaaliseen mediaan ja niinpä blogikin oli kesätauolla.

Loma alkoi noin viikko Oopperaa arjessa -esitysten jälkeen ja jatkui läpi heinäkuun. Lomalla olen mm. muurannut betoniharkkoja ja uinut Atlantissa delfiinien kanssa. Semmoista perussettiä.

Atlantilla.

Kesällä ehdin kirjoittaa yhden taiteellisen tutkimuksen artikkelin liittyen säveltäjän ja nuotinnoksen väliseen suhteeseen. Se on vielä vertaisarvioitavana ja pitäisi syksyllä ilmestyä Ruukku -nimisessä internetjulkaisussa.

***

Nyt työpöydälläni on luonnokset Mika Väyrysen tilaamaa harmonikkakappaletta varten ja seuraavan Oopperaa arjessa -projektin luonnokset. Kappaleen pitäisi tavalla tai toisella olla kytköksissä romantiikan ajan musiikkiin. Tässä eräs luonnossivu kappaletta varten.


Eräs luonnossivu harmonikkateosta varten.


No, kyllä minä vähän lomallakin sävelsin. Pikkuserkkuni tyttären ristiäiset pidettiin kesän lopulla Johanneksen kirkossa. Tein pikku Fridalle lahjaksi pienen soolohuilukappaleen. Ohessa kotipolttoinen tallenne ja nuotti, jos joku innostuisi vaikka sitä soittamaan...Kommentit

Suositut tekstit