Esityksiä: Espoo - Naantali - Moskova - Nizhny-Novgorod - Kuopio


Hyvä lukijani,

lähiviikot ovat kohtalaisen tiiviit. Luvassa on esityksiä (myös pari kantaesitystä!), luentoja ja kaikkea muuta mielenkiintoista...

Torstaina 15.11. Metallifonia, eli Olli-Pekka Tuomisalo (saksofonit) ja Risto-Matti Marin (piano) esittävät heviklassikoita Espoon Sellosalissa (mukana myös Jumpe! -niminen variaatiosarjani Van Halenin Jumpista). Lauantaina 17.11. luvassa sama ohjelma Naantalissa.

Metallifonia esiintyi elokuussa Helsingin juhlaviikoilla Huvilateltassa yli 1300 hengen yleisölle

Lähden perjantaina viikon mittaiselle työmatkalle Venäjälle = aika jännää! 

Olen säveltäjävieraana Moskovan syksy -festivaalilla, jossa minulta kantaesitetään Chamber Vocalise sopraanolle ja kamariyhtyeelle, sekä aikaisemmasta tuotannostani Coma ja Vuo. Lisäksi vierailen viikon aikana Nizhny-Novgorodin konservatoriossa GamEnsemblen mukana, jossa esitetään musiikkiani ja jossa pidän vierailuluennon.

Muistiinpanoja Chamber Vocalisen partituurin oikoluvun ajoilta 

Kuopion musiikkikeskuksessa on puolestaan 25.11. luvassa suomalaisen laulumusiikin konsertti. Perinteisen suomalaisen laulumusiikin lisäksi sopraano Annami Hylkilä ja pianisti Ilmo Ranta kantaesittävät kolme uutta suomalaista laulua, joukossa myös Jouni Tossavaisen runoon säveltämäni Yli pellon kuivuneiden. Luvassa myös uusia lauluja Tapio Tuomelalta ja Jyrki Linjamalta.

Sitä seuraavalla viikolla onkin heti luvassa Taiteellisen tutkimuksen tohtoriohjelman avoin seminaari Kuvataideakatemiassa ja heti sen perään esittelemme Johannan kanssa uuden Le Saxophone...  oopperaperformanssiin liittyvän taiteellisen tutkimuksen artikkelin Aalto-yliopiston Art of Research -konferenssissa.

Tämän kaiken seassa pitäisi ehtiä säveltää ja kirjoittaa tutkimusta.

Savossa on sananlasku: Laiska töitään luettelee.

Juurikin näin.

***

P.S.


Tänä aamuna olinkin hoitamassa keskustassa matkaan liittyviä asioita. Kiasman edustalla minut muuten ympäröi etelästä sokaissut valomeri, jota oli pakko jotenkin yrittää kuvata:


Marraskuun aamuaurinko Helsingin keskustassa

Kommentit

Suositut tekstit