Yhdeksäs luukku.
Hyvä lukijani.

Yhdeksännessä luukussa luvassa arkea.

Arkirutiineista poiketen illalla olin harmonikalla komppaamassa kaiken kiireen keskellä joululauluja Johanneksen päiväkodin lauluillassa. Mukana"bändissä" oli myös kitara ja mandoliini. Hauskaa oli - ainakin minulla.

Olen valmistellut luentoa maanantaiksi Tampereen ammattikorkeakouluun, jonka sävellysseminaariin minut kutsuttiin puhumaan. Vielä pitää varmistaa, että tekniikka pelaa, oikeat levyt ja partituurit tulevat matkaan ja että luentorunko on sopivan mittainen. Usein - yllättävää kyllä - tulee valmisteltua liian pitkä esitys. Musiikkiesimerkkien soittamiseenkin uppoutuu yllättävän paljon aikaa (varsinkin, jos tekniikka ei pelaa).

Mutta nyt kohti viikonloppua. Täytyy yrittää levätä hieman. Tai oikeastaan paljon. Jos sitä vaikka nukkuisi univelkojaan.

Sunnuntaina olisi luvassa erittäin pienimuotoinen kantaesitys eräästä joululaulustani taiteilijatalossa. Kantaesitys on myös mitä ilmeisimmin ensimmäinen harjoitus, sillä muusikot eivät ehdi nähdä toisiaan ennen keikkaa... Eläköön ammattimuusikot!

Lähetin juuri PDF:nä nuotin laulajalle. Eläköön siis myös internet...

Kommentit

Suositut tekstit