Loppuviikosta viikonloppuun

Uuden teokseni nuotit ovat nyt akatemialla odottamassa Helsingin kamarikuoron laulajia. Eilen puolipäivän aikaan tapasin Kampin keskuksessa (jossa uusi teos myös kantaesitetään 1.8) Olli-Pekka Tuomisalon, kappaleen saksofonisolistin, jolle annoin oman partituurin. Nuottiin oli jäänyt minulta muutama virhe, jotka oioin kahvilasta lainatulla kuulakärkikynällä. Hieno tuli.

Koko eilisen hoidin Oopperaa arjessa -projektin asioita. Sovin alustavasti Kampin keskuksen kanssa harjoitusaikatauluista, kuulutusten vaimentamisesta esitysten aikana, tallennusluvista ja kaikesta muusta mahdollisesta, mitä tällaiseen hankkeeseen liittyy. Olin yhteydessä tuottajaan ja kuoronjohtajaan.

Sähköposteja, puheluja, tapaamisia.

Pari päivää sitten olin vielä nuotteja raapusteleva muumio (lue: säveltäjä) työhuoneessa. Nyt pitää vaihteeksi olla sosiaalinen jamppa ja heilua pitkin kyliä.

Iltapäivällä kävin pitkästä aikaa Vuosaaren kirjastossa. Siellä on kirjojen kierrätyskärry, josta löytyy joskus kiinnostavia tai muuten vain kummallisia opuksia. Eilen sieltä löytyi kotikirjastomme omituisten kirjojen kokoelmaan näköispainos vanhimmasta Ruotsissa painetusta kirjasta Dialogus creaturarum optime moralizatus, vuodelta 1483. Kirja sisältää eläinsatuja, jotka sivuavat moraalin ja ihmisyyden kysymyksiä. Kirjan kuvitus on erityisen hauska.

Illalla testasimme kotona vielä Johannan kanssa uuteen teokseeni tulevia äänekkäitä kankaita (tuttuja tuulipuvuista).

Tänään jatkoin juoksevien asioiden hoitamista. Kylläpäs niitä onkin jäänyt rästiin. Mutta mielummin jaan paperityöt ja sävellystyön eri päiville. En osaa olla luova ja järjestelmällinen samana päivänä.

Tytär tuli mummin ja vaarin luota tänään kotiin. Illalla menimme hiekkarannalle nauttimaan helteisestä kesäillasta. Siitä on mukava aloittaa viikonloppu.

Kommentit

  1. Onnittelut kappaleen valmistumisesta! Hauska sattuma, että sain itsekin juuri valmiiksi biisin OPT:lle.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit